Trance Gemini
szanitéc

Laura Bertram
 

Dylan legénységének legtitokzatosabb tagja Trance Gemini, gyönyörű fiatal idegen nő egy ismeretlen fajból. Trance nem szeret a fajáról vagy a múltjáról beszélni és társai általában fel is adják a kérdezősködést.

Rendelkezik azzal az ijesztő képességgel, hogy meg tud jósolni lehetséges jövőbeli eseményeket. Vajon tényleg látja a jövőt vagy csak ügyesen tippel? Csak ő tudja biztosan, de nem árulja el. Sokféle funkciót lát el a hajón: botanikus, xenobiológus, medikus és ha szükséges, kém vagy tolvaj.
.

Laura Bertram - ( imdb )

Laura Bertram játsza a lelkes, de titokzatos Trance Gemini-t.Bertram gazdag szereplési tapasztalatot hozott az Andromédába, kétszer nyert Gemini Díjat és még háromszor jelölték. Több televíziós szerepléssel büszkélkedhet: a Dear America So Far From Home az HBO-tól, a Ready Or Not a Disney Channel-től, a Seasons of Love a CBS-től, a Third Eye a PAX-TV-től és az Are You Afraid of the Dark a Nickelodeon-tól. Szintén szerepelt sok, csak televízióra szánt alkotásban: a Night of the Twisters a Family Channel-től és Atlantis Films-től, a Sins of Silence a Warner Brothers-től és a Platinum a Shadow Shows-tól és Label Platinum Inc-től.

Színházi szereplései közt van a Hamupipőke és a Mario és a varázsló a The Canadian Opera Company-val. Hét évet töltött a Canadian Children's Opera Chorus-nál.
.

Kisfalvi Krisztina (szinkron hang - mtv)

Orosz Helga (szinkron hang - AXN)