Seamus Harper
főgépész

Gordon Michael Woolvett
 

Seamus Harper az Andromeda robbanékony mérnöke és mindent-megjavító embere. Harper az Andromeda egyetlen olyan tagja aki a Csillagszövetség utáni Föld poklában született és nőtt fel.

Harpert viharos neveltetése kissé kevés szociális hajlammal áldotta meg, szívesebben tölti az idejét gépekkel, folyamatosan javítva és fejlesztve az Andromedát és különböző rendszereit.

Harper nem igazán hisz a nagy ügyekben és nemes célokban, de az élet az Andromédán a legjobb dolog ami valaha is történt ezzel a cinikus fiatalemberrel és ő megismeri a jót ha meglátja.

Harpernek van egy beültetett neurális interfésze a koponyája alsó részén.
.

Gordon Michael Woolvett - ( imdb )

Gordon Michael Woolvett karaktere Seamus Harper, a mindent-megjavító ember és a csillaghajó gondviselője.

Gemini Díjra jelölt színész, kiterjedt film és televíziós szereplési listával. Játszott néhány egész estés filmben, a Bride of Chucky-ban a Universal-tól és a Clutch-ban az Oasis Entertainment-től, többek között.

Televíziós szerepei közt találhatjuk a Mysterious Island-et a Family Channel USA-től és a Mission Genesis-t a USA & Sci-fi Channel Networks-től éppúgy mint egy műsorvezetői szerepet a Nickelodeon Wildside című természetfilm sorozatában. Vendégszereplőként játszott a PSI Factor-ban az Atlantis-tól, az FX: The Series-ben a Rysher/Fireworks-től, a Sliders-ben a Fox-tól és a Kung Fu: The Legend Continues-ban a Warner Bros-tól. Számos csak televízióra szánt filmben is szerepelt, az Ultimate Deception-ben a USA-től, a Taken Away-ben a CBS-től, a Mind Games-ben az ABC-től és még sok másban.
.

Görög László (szinkron hang - mtv)Született: Debrecen, 1964. február 3.

Tanulmányok: Színház- és Filmművészeti Főiskola, (1983-87.)

Életút: 1985-87 a Vígszínház, 1987-89 a pécsi Nemzeti Színház, 1989- a Radnóti Színház tagja. Jászai Mari-díjas (1994).

Főbb szerepei:
Színházban: Emil (Kästner: Emil és a detektívek), Diák (Dobozy-Vajda-Vajda-Fábri: Villa Negra), William (Maugham-Nádas-Szenes: Imádok férjhezmenni), Srác (Spiró: Csirkefej), Aymé: Gróf Clérambard, Malacka (Milne: Micimackó), Passepartout (Verne-Csepreghy-Ahlfors: Utazás a Föld körül nyolcvan nap alatt), Freddy (Shaw: Pygmalion), Paul Pollack (Allen: Lebegő fénybuborék), Alex (Burgess: Mechanikus narancs), Tony Whitcomb (Portner: Hajmeresztő), Eddie (Berkoff: Görög), Harlequin (Marivaux: Állhatatlan szeretők), Jakab (Moliére: A fösvény), Zoli (Szép: Vőlegény), Saturnio (Németh Á.: Anita), Truffaldino (Gozzi: A szarvaskirály), Dzsiró (Misima: Álmok a császárságról), Hitler (Tabori: Mein Kampf), Luigi del Soro (Vajda: Anconai szerelmesek), János (Régi idők mozija), Rica Venturiano (Caragiale: Zűrzavaros éjszaka),
Filmen: Akli Miklós (1986), Franciska vasárnapjai (1996), Szamba (1997),
TV-ben: Glóbusz, Edith és Marlene, Pán Péter, sorozatok: Angyalbőrben, Família Kft.


Csík Csaba Krisztián (szinkron hang - AXN)