Rev Bem
tudományos tiszt

Brent Stait
 

Rev (a Tisztelendő /Reverend/ rövidítése) Bem (a Dülledtszemű Szörny /Bug Eyed Monster/ rövidítése) egy Magog, akinek eredeti neve egy lefordíthatatlan csikorgás az ő nyelvén. A nevéhez legközelebb álló kifejezés talán a Vörös Dögvész lehetne.

Vad, ragadozó és falánk faj, a Magog-októl mindenki fél az ismert világokban - kivéve az olyanoktól, mint Rev Bem, akik vallásosak lettek. Rev Bem egy emberi hitek egyvelegéből kialakult vallás híve, melynek neve Wayizmus.

Igazi tudós és az egyik legkedvesebb lény akivel csak találkozhatunk. Rev Bem örömmel üdvözölte Dylan küldetését, a Csillagszövetség feltámasztását, meglátva benne a Wayizmus elterjesztésének lehetőségét is.

Rev Bem állandó küzdelmet folytat saját Magog természetével. Egyedül hitének ereje segít legyőznie azon ösztöneit, melyek a legénység megölésére és felfalására buzdítják, vagy arra hogy utódai nemkívánt hordozójává tegye társait.

Rev Bem az Andromeda nemhivatalos kutatótisztje, tolmácsa és spirituális tanácsadója.
.

Brent Stait - ( imdb )

Brent Stait alakítja Rev Bem-et, egy idegent aki a csillaghajó tudósa, szociológusa és nyelvésze.Gemini Díjra jelölt színész, szintén sok filmben szerepelt az Andromeda előtt. Játszott a The Virginian-ban a TNT-től, Bill Pullman rendezésében. További egész estés és televíziós filmjei a H-E Double Hockey Sticks a Disney-től, a The Rosswell Project a Credo/UPN-től, a Mistery Alaska a Hollywood Pictures-től, a Five Desperate Hours az NBC-től, az Ellen Foster a CBS Hallmark-tól, a Titanic a CBS-től, az I Still Dream of Jeannie az NBC-től és még sok egyéb alkotás.

Vendégszereplőként játszott a következő televíziós sorozatokban: Outer Limits a Showtime/Trilogy-tól, First Wave az USA Network-től, Viper a Paramount-tól, Stargate az MGM-től, Due South a Due South Production-től, Poltergeist az MGM/Trilogy-tól, X-Files a Fox Television-től, Wiseguy a Cannell Films-től és még sokan mások. Színpadi szerepei közt található többek között a Lear király, a Twelth Night, a Romeó és Júlia és a Merchant of Venice.
.

Pálfai Péter (szinkron hang - mtv, AXN)

Pálfai Péter hangját számítógéppel torzítják. Így kapjuk az általunk ismert hangot.
Eredeti hangját sokan ismerhetik a Star Trek: Deep Space Nine-ból Quark magyarhangjaként.